fredag 22 augusti 2014

Utställning på hemmaplan...

I helgen som gick var det kattutställning på Sundspärlan i Helsingborg.
Utställningen var helt full och det var massor med folk på plats :)
Det var längesedan vi var iväg på show vi har helt enkelt inte haft tid att åka pga massor med jobb med vårt saneringsmedel för organiskt material; SCENT STOP och beställningar på klätterträdet VIKING.
Fast vi var ju helt enkelt tvungna när det var 15 minuter hemifrån till utställningen ;)
Vi hade monter med SCENT STOP! och VIKING och det var full rulle hela helgen :)

Vi ställde Climax som tog sitt första cert som vuxen :) Climax var så duktig och visade upp sig superbra! Han fick massor av beröm :) Vi är så stolta över denna fantastiska killen!
Vi ställde även Tristan som ju har den högsta titeln som fertil,  Supreme Champion men som börjar om med titlarna sedan han blivit kastrerad.
Tristan var/är så cool som han alltid är!  Den tryggaste katten vi vet :) Han tar allt med ro. Han älskar att visa upp sig och fick massor med beröm för sitt utseende och sitt fantastiska temperament!
Mira som var lördagens domare Nominerade honom till panel :) Tyvärr gick det inte hela vägen men vi är så nöjda!
Vi ställde även Lexi, vår första marbletjej som är efter Mischa och Darky. Det var hennes första show och hon ställdes i klass 12-ungdjur.
Det var hård konkurrens för Lexi men på söndagen så blev hon Ex1-klassvinnare och sedan Nominerad till panel :)
Det var tuff konkurrens i nomineringen och dom var 5 st som stod emot varandra men domaren Ulrika älskade vår lilla Lexi :)
Tyvärr gick det inte hela vägen för Lexi i panelen men vi är så stolta över vår vackra lilla tjej som klarade sin första utställning kanon :)

Tack alla vänner för en trevlig helg!


Climax

Lexi

Tristan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar