tisdag 16 juni 2015

Det var ett tag sen..

Det händer mycket på Svedbergakulle. Vi har flyttat ifrån Svedbergakulles naturreservat och bor numera på något som heter Skärholma Gård på 270kvm och det ligger mitt emellan Klippan och Ljungbyhed. Vi har 150m till Rönneå och här finns både stall och hästhagar. Men inte länge till.... Hagarna ska hägnas in till våra älskade katter så att dom får massor med yta att springa och busa på. Stallet som är på 115kvm och 6 boxar är helt tömt och här byggs det för fullt. Vi inreder 5 stora rum till våra avelshanar med fruar och rummen ska ha lucka ut till vars ett gigantiskt hägn som kommer att ha allt ifrån klätterträd till dammar med fisk.

Vi har fått två nya kullar för några dagar sedan och vi har fått våra första snöbengaler någonsin. Det är två underbara Minkpojkar och vi har även fått vår första Charcoal och det är gossen med det vackra mörka ansiktet som ser ut att ha en mask på sig.

Vi har haft fullt upp med flytt och vårt företag Nilsson & Lindhe AB / Scent Stop! och det är ett rätt stort projekt att flytta med alla katterna och se till så att dom har det bra och tiden har inte räckt till för bloggen men det ska bli bättring på det från och med nu. Det är inte så att vi har mindre att göra nu men det händer så mycket som vi så gärna vill dela med oss och vet att ni är många som följer oss så gott det går.

Här är bilder på Diaz & Darkys bebisar. Det blev hela 7st underbara prickisar. En underbar flicka och 6 pojkar.

       Vår första Charcoalbengal
 Notera den mörka, breda randen på ryggen som är ett kännetecken på en CharcoalbengalVår första snöbengal ever. Färgen heter Mink
 Vår första snöbengal ever. Färgen heter Mink
                                          Den söta lilla tjejens ansikte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar