tisdag 19 januari 2016

Spännande vår på Skärholma Gård

Det är mycket spännande på gång på Skärholma Gård och senast skrev vi om att Katching är dräktig med Darky och nu är det Darkys ena dotter Venus som är parad med Artness Cats Jeppe som är en riktigt snygging med superfina rosetter. Venus och Jeppe kommer förhoppningsvis att komplettera varandra på bra och rosetterna på deras bebisar kommer att hålla mycket hög klass. ( förutom allt det andra så klart... )

Venus svärta och Jeppes storlek och vackra rosetter kommer förhoppningsvis att ge oss kattungar som kommer att kunna bli fina avelskatter. Är man intresserad av avel och utställning ska man nog hålla ett öga på deras avkommor som vi beräknar komma v 8 om allt går som det ska.

Venus är förstföderska och det är lite extra pirrigt med förstföderskor för man är lite orolig att dom inte ska förstår vad som förväntas av en nybliven mamma. Venus mamma Mischa är en toppenmamma så det blir säkert bra eftersom det går i arv.

Håll ögonen på vår blogg för så fort bebisarna är födda kommer vi att försöka att lägga upp bilder på dom här på bloggen.

Det snöar och blåser ute men Venus ligger och myser framför brasan i storstugan där det är 25 grader varmt. Venus sover mycket och det märks tydligt att något händer med hennes kropp och magen den har redan börjat att växa. Hon äter och sover... äter och sover..

Hål tummarna för Venus och Jeppe!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar