fredag 3 mars 2017

SHOW i Kristianstad , Kenzi BEST IN SHOW :)

Svedbergakulle Kenzi ställdes i klass 12/Ungdjur och lördagens domare Glenn Sjöbom älskade vår lilla tjej och hon blev BIV-Ungdjur/Junior, NOM/Nominerad till panelen och knep även BEST IN SHOW, fick två av tre domarröster i panelen :)

Svedbergakulle Gashi ställdes i klass 11/Junior blev Ex1 och var uppe i Nominering men tog sig inte vidare till panelen. Glenn gillade honom och tyckte att han är riktigt lovande :)

Climax avkomma Crinitus Caudis Blizzard som bor och ägs av Ursula tog sitt CAC och blev BIV :)
Glenn tyckte att han var riktigt snygg :)

På söndagen så var det domare Yan Roca Folch. Han älskade Gashi och tyvärr blev det fel med antalet bengaler hos honom, det var några som inte kom och pga det så blev det lite tokigt med BIVet.(Bäst i variant)
Yan tog ut BIV fertil hane och fertil hona sedan när det var dags för bedömningarna i ungdjur och juniorklasserna så var det för få antal katter för att ta ut ett BIV (minst tre katter) Yan berättade tydligt att han tyckte att det var jättesynd att det blev fel och att det var synd att ta tillbaka BIVet från den andra katten. Hade han vetat rätt antalet katter så hade han tagit ut ett BIV-Total och då hade han valt Gashi som hans vinnare. Tråkigt men det är tyvärr sånt som kan hända hoppas bara att det aldrig händer igen.

Gashi vann NOM, blev Nominerad till panel vilket var superkul :) Där vann sedan en Burma Juniorklassen.
Kenzi fick en kanonbedömning :) men förlorade i Nomineringen mot en Burma.

Vi är så stolta över våra älskade Bengaler och vi tackar domarna för otroligt fina bedömningar! :)

Tack för en trevlig utställningshelg :)


Det blev några mobilbilder från helgen :)

Underbart vackra Kenzi, 5 1/2 månad

 Snygga Gashi, 9 månader


Snygga Blizzard & matte Ursula (Lynx) 14 månader


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar