fredag 5 februari 2016

Babyboom på Svedbergakulle ;)

Time flies. We have lived here for 1 year now and renovation goes on. We converted the stable into studhouse. We have several exciting litters coming. Everything is about our Bengals and the huge catrun is next project.

Tiden går och det händer vansinnigt mycket här på Svedbergakulle / Skärholma Gård. Vi har nu hunnit med vårt första år på Skärholma Gård, gården var rätt förfallen när vi köpte den och efter ett år kan vi säga att vi bor i vårt drömhus. Vi har hunnit med det vi skulle och lite till. Bilden är tagen runt Jul 2015


Stallet är utrivet och det är numera ett lyxboende för några av våra revirmarkerande hanar med fruar på 110kvm.

På bilden syns det påbårjade hägnet som kommer att bli djurparksliknande på flera hundra kvm / kattgrupp :) Det krävs väldigt mycket tid men så blir det också toppklass för våra älskade Bengalningar :) 
Vi har några väldigt spännande parningar på gång och nu i dagarna fick vi bekräftat att Lexi som är syster till Venus också är dräktig med Artness Cats Jeppe och det kommer att bli en mycket spännande vår med massor med suuuperfina bebisar att mysa med. ( Se bild på Lexis syster Venus här i bloggen )
Är du intresserad av någon av våra spännande parningar så maila oss på svedbergakulle@gmail.com så berättar vi mer! Lexi är den första Marble vi parar någonsin och eftersom vi tror att Jeppe inte bär på Marble ( enl Jeppes uppfödare Jeanette B ) så bör det bli bebisar med stora och fina rosetter. ( Det kan inte bli några marlbebebisar om han inte bär på genen eller är marble ) Vi har trots att vi letat inte sett någon liknande parning i hela världen så vi är väldigt nyfikna på vad detta ska bli.


Här är bild på Lexi och hennes kommande barns pappa Jeppe ( Håll tummarna för oss! )
 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar