måndag 22 februari 2016

New pics of the baby and also a new litter..

New pics of the baby from Katching & DarkyVår lilla prinsessa som har Katching & Darky som föräldrar utvecklas fint och hon mår bra och går upp fint i vikt. Hon har börjat att få fuzzypäls som är den ulliga och värmande pälsen som kattungarna behöver om dom föds ute i naturen. 

Vi har alltid väldigt varmt i sovrummet när vi har bebisar och det är runt 28grader inne i bolådan men trots detta får dom alltså fuzzypäls som gör att dom blir lite dassiga i färgerna och dom tappar lite kontraster tillfälligt.

Det är spännande med fuzzy för den känsla man får för hur kattungen kommer att utvecklas innan fuzzypälsen kommer är den känslan man får gå på när man ska klassificera kattungen och bestämma om det är en jättefin sällskapskise eller om den kanske ska gå i avel någonstans.

Denna lilla tjej är en mycket lovande tjej som det finns intresse för utomlands och vi kommer nog att låta henne flytta hemifrån och till en annan uppfödare som ska börja att föda upp Bengaler och som vi ska vara lite mentorer för och det är alltid lika spännande när någon ska börja att föda upp med våra kattungar som en start.

Next time... The new litter...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar