onsdag 10 februari 2016

Omplacering - Fodervärd

Ibland måste vi omplacera några av våra avelsdjur som vi är oerhört stolta och glada för men för katternas absolut eget bästa så söker vi efter någon som har plats i sin soffa för två underbara Bengaler.

Svedbergakulle A´isha och Svedbergakulle Ars Amandi Samuraj är grunden till vår uppfödning och vi har flera av deras avkommor i avel här på Svedbergakulle

A´isha är en mycket vacker och klok tjej som inte är så väldig pratig men som ÄLSKAR vatten i alla dess former och ju mer desto bättre. A´isha går gärna in i duschen och hon leker gärna i en balja med vatten och plaskar som om hon var en groda på tur...

Vi är oerhört stolta över A´ishas avtryck och utan henne hade vi inte haft någon uppfödning för hon betyder allt för oss.

Samuraj som har flera kullar med A´isha är en herre med attityd men ett hjärta av guld. Samuraj gillar inte alls vatten och han ser förundrad ut när A´isha plaskar och håller på.

Samurajs namn Ars Amandi Samuraj och är latin och Ars Amandi betyder konsten att älska och det kan Samuraj verkligen.

Det skulle vara underbart att hitta en familj som vill vara fodervärdar till dom båda tillsammans och vi står för allt utom maten. Du/ni får bo MAX 3-4 mil från oss och om det är längre så är det tyvärr inte lönt att du/ni skriver för vi skulle inte klara av känslan att dessa båda familjemedlemmar flyttar utom besökshåll för oss. Vi är MYCKET noga med var dom ska bo och om man bara vill ha några coola katter så är det ingen mening utan det ska vara till någon som är genuint intresserad av att skämma bort dessa båda och vi kommer att vilja ha fortsatt kontakt och kontroll på hur dom har det.

Det är våra barn som ska adopteras bort och om du förstår hur vi menar så är du välkommen att skriva och berätta vad du och din familj kan ge dom för liv!

OBS! A´isha & Samuraj ska leva som innekatter men kan få gå ut i hägn och inget annat. Dom ska flytta tillsammans och ska för alltid leva tillsammans för dom älskar varandra högt.
Det får inte finnas andra katter i familjen och inga små livliga barn. En lugn hund fungerar fint eftersom vår hund som dom båda växt upp med är väldigt lugn.

Vi kommer inte att ha bråttom att hitta nytt hem till dom och vi vill inte ha mail som börjar med att fråga om dom finns kvar. När dom inte bor hos oss längre så kommer vi att blogga om våra familjemedlemmar som lämnat oss för sin egna familj som älskar dom högt.

Dom är kastrerade och tar gärna emot besök


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar